Комп'ютерна залежність та комп'ютерна тривожність переддень деформації особистості студентської молоді - Васильців, Тетяна Ярославівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Описані етапи комп'ютерної залежності у студентів, дано визначення комп'ютерної тривожності. Також наведені досліджені на сьогодні зміни особистості, а саме зміни в когнітивно-емоційній сфері та зміни в особистісній сфері.