Про одне застосування різницевої схеми Рунге-Кутта до наближеного обчислення інтегралів - Федак, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Here is deduced one optimal formula of the numerical integration. Виведено одну оптимальну формулу числового інтегрування.