Прискорення збіжності ітераційних методів для систем лінійних алгебраїчних рівнянь за допомогою багатократного агрегативно- ітеративного алгоритму - Петрович, Р. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Використовуючи багатократний агрегативно-ітеративний алгоритм, побудовані агрегативно-ітеративні аналоги методу простої ітерації та методу послідовної верхньої релаксації. Одержано оцінки швидкості збіжності. Using the technique of construction of aggregative-iterational algorithm, the aggregative-iterational analogues of a successive overrelaxation method and method of simple iterations are constructed. The conditions of convergence and estimations of error bounds are obtained.