Особливості формування функціональних стратегій конкурентоспроможності машинобудівних корпорацій західного регіону України - Ільчук, П. Г.; Галелюк, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Досліджено формування функціональних стратегій конкурентоспроможності найбільших машинобудівних корпорацій західного регіону України. Проаналізовано підходи щодо аналізування конкурентного середовища, організаційних аспектів формування стратегій цих корпорацій. Здійснено економетричний аналіз впливу найважливіших функціональних стратегій на фінансові результати та вартість підприємств. The process of the functional strategies formation at the biggest Western Ukrainian machine building companies is investigated. Approaches to the analysis of the competitive environment, organizational aspects of the strategies formation are analyzed. Econometric analysis of the impact of the main functional strategies at the firms’ financial results and value is done.