Контролінг в системі антикризового управління - Ліпич, Л. Г.; Гадзевич, І. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто поняття контролінгу та його місце в системі антикризового управління підприємством. Визначено суть, основні завдання та функції контролінгу, проаналізовано методи його ефективного впровадження на підприємстві. The article deals with such concepts as "controlling" and its place in crisis management. The essence, the main tasks and functions of controlling, the analysis of its methods are defined for its effective implementation in the enterprise.