Наукові здобутки Яна Сас Зубжицького у фонді НТБ Національного університету «Львівська політехніка» - Карташева, М. Н. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Розглянуто дослідницьку діяльність Яна Сас Зубжицького, як співробітника Львівської політехніки. Подано характеристику видань його праць, що зберігаються у фонді НТБ Національного університету «Львівська політехніка». Research activity of Jan Sas Zubrzycki as an employee of Lviv Polytechnic is analysed. His works preserved in the collection of the Scientific Library of Lviv Polytecnic National University are characterized.
Keywords: НТБ Національного університету «Львівська політехніка»; Ян Сас Зубжицький; колекція; зібрання; Scientific Library of Lviv Polytecnic National University; Jan Sas Zubrzycki; collection; compilation