Склокерамічний гранульований матеріал низькотемпературного спікання - Семеген, Р. І.; Сисак, І. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено шихтові склади силікатних мас системи скло – глина- туфіт. Проведено випал зразків за швидкісними режимами при температурах 800–9500С. Розроблено та апробовано умови гранулювання сировинних гранул. Одержано легкий гранульований пористий матеріал низькотемпературного спікання. Burdening investigated compositions of silicate mass of glass – clay-tufit. A firing pattern with high-speed mode at temperatures 800–9500C. Developed and tested conditions granulating raw granules. Obtained a light granular porous material of low temperature sintering.
Keywords: гранульований пористий матеріал; низькотемпературне спікання; granular porous material; low temperature sintering