План Личаківського меморіального кладовища станом на 1987 рік. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
План Личаківського меморіального кладовища зображений на керамічній плитці станом на 1987 рік.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, план цвинтаря станом на 1987 рік.