Відображення перетворень будинків та територій при реконструкції житлової забудови на прикладі району міста Дніпропетровська - Разумова, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто принципи проектування реконструкцій житлової забудови на прикладі Дніпропетровська. Розглянуто конкретні приклади, які могли б покращили покращити стандарти житлового середовища. Описані автором проекти, на його думку ілюструють принципи та засади забезпечення стійкого розвитку міст. The article is devoted to the review of reconstruction designs of civil buildings in Dnipropetrovs’k. The projects have been evaluated by quality of living standard. The choice of the project most acceptable for the stable development of the city has been done by the author.
Keywords: концепція; стандарти життя; стійкий розвиток; conception; living standard; stable development