Словники Івана Шелудька: погляд з позицій ХХІ століття - Кочан, Ірина (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Словники «золотого десятиліття» привертають увагу наших сучасників. Одним із авторів цих словників є Іван Шелудько — інженер за фахом, термінолог за покликанням. Лінгвістичному аналізу його словників і присвячена ця стаття. The dictionaries of «gold decade» come into the notice of our contemporaries. One of authors of these dictionaries is Ivan Shelud’ko — engineer on speciality, terminolog after calling. To the linguistic analysis of his dictionaries and this article is devoted.
Keywords: І. Шелудько; українська мова; термінологічні словники; персоналії; I. Shelud’ko; Ukrainian language; terminology vocabularies; persomalities