Порівняльний аналіз технологічного обладнання для викінчувального оброблення - Гаврильченко О.В.; Захаров В.М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто вплив різноманітних конструкцій викінчувального устаткування на зношування і площинність робочих поверхонь притирів та деталей, що обробляються. The influence of various designs of vibration development machine tools on wearing and flatness of the laps and details working surfaces is reduced in this paper.