Вплив організаційно-технологічних особливостей лісового господарства на методику обліку та контролю витрат і калькулювання собівартості продукції - Озеран, В. О.; Чік, М. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Висвітлено вплив організаційно-технологічних особливостей на методику обліку витрат і калькулювання собівартості продукції лісового господарства в сучасних умовах господарювання. Іn the article influence of institutional and technological features is reflected on the method of cost accounting and calculation of unit costs of forestry in the modern business environment.
Keywords: організаційно-технологічні особливості; калькулювання; institutional and technological features; calculation