Участь молоді збройних сил УНР у боротьбі проти більшовицької агресії Росії взимку 1917 – навесні 1918 рр. - Химиця, Н. О. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Розглянуто участь і роль молоді у будівництві регулярної армії УНР та у боротьбі проти більшовицької агресії взимку 1917 – навесні 1918 рр.

The article is dedicated of participation and role of youth in the construction of the regular army of the UPR and in the struggle against the Bolshevik aggression during the period from winter, 1917 to spring, 1918.
Keywords: 94 (477) “1917/1918”; 355.4