Характеристики асинхронної машини з векторним керуванням у колі ротора - Йовбак, В. Д. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуті статичні та динамічні характеристики асинхронної машини, фазний ротор якої живиться напругою, що формується керованим перетворювачем з векторним керуванням. The static and dynamic characteristics of induction machine, when the phase rotor voltage is controlled, are examined.