Удосконалення системи житлово-комунального обслуговування населення - Процак, К. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано взаємовідносини споживачів житлово-комунальних послуг та комунальних підприємств. Розглянуто основні проблеми ефективності житлово-комунального обслуговування населення та запропоновано можливі інноваційні способи вирішення зазначених проблем.

Analyzed the relationship of consumers of utility services and utilities. The main problem of the effectiveness of housing service and innovation offered possible solutions to these problems.
Keywords: житлово-комунальне обслуговування; інноваційна діяльність; взаємодія суб’єктів; принцип економічності; municipal service; innovation; interaction of subjects; the principle of economy; 338.45; 69.059