Щодо формування креативного середовища у навчальному просторі - Малій, Наталія Юріївна (Бадікова Н. О., 2015)
У статті розглянуто проблему розвитку креативної складової професійного мислення студентів ВНЗ та визначено психолого-педагогічні умови створення креативного простору.