Система супроводу, контролю та запобігання ризиків під час аналізу результатів підтримуючої терапії у людей похилого віку - Кухар , Ярослав Романович (Національний університет «Львівська політехніка», 2022)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-408 Кухаром Ярославом Романовичем. Тема: “Система супроводу, контролю та запобігання ризиків під час аналізу результатів підтримуючої терапії у людей похилого віку”. Робота направлена здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Мета дипломної роботи: програмна реалізація системи супроводу, контролю та запобігання ризиків під час аналізу результатів підтримуючої терапії у людей похилого віку. Об’єкт дослідження: практична реалізація мобільного застосунку для супроводу, контролю та запобігання ризиків під час аналізу результатів підтримуючої терапії у людей похилого віку. У результаті виконання дипломної роботи було створено мобільний (iOS) застосунок та застосунок для розумного годинника Apple Watch. В мобільному застосунку реалізована можливість отримувати дані про стан здоров’я пацієнта з його розумного годинника в режимі реального часу. Bachelor's qualification work was performed by a student of the group KN-408 Kukhar Yaroslav Romanovych. The diploma’s topic is: "The system of monitoring, control and risk prevention in the analysis of the results of maintenance therapy in the elderly." The work is aimed at obtaining a bachelor's degree in 122 "Computer Science". Purpose of research: software implementation of the system of support, control and risk prevention during the analysis of the results of maintenance therapy in the elderly. Object of research: practical implementation of a mobile application for monitoring, control and risk prevention in the analysis of the results of maintenance therapy in the elderly. As a result of the thesis, a mobile (iOS) application and an application for the Apple Watch smartwatch were created. The mobile application provides the ability to receive data about the patient's health from his smartwatch in real time.
The system of monitoring, control and risk prevention in the analysis of the results of maintenance therapy in the elderly
Keywords: здоров’я, догляд, підтримуюча терапія, літні люди, інформаційна система, iOS, Apple Watch, HealthKit, мобільний додаток, health, care, maintenance therapy, the elderly, information system, iOS, Apple Watch, HealthKit, mobile application