Математична модель трійника з коефіцієнтами взаємного впливу рукавів - Маліновський, А. А.; Турковський, В. Г.; Музичак, А. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто моделювання вузлів гідравлічних мереж з використанням коефіцієнтів взаємного впливу рукавів. Modelling of nodes of hydraulic networks with use of factors of mutual influence of sleeves is considered.