Перспективи розвитку наукової і науково-технічної діяльності у Львівському військовому інституті Сухопутних військ на сучасному етапі - Колодій, І. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджені проблеми створення видового вищого військового навчального закладу Сухопутних військ Збройних сил України, аналізується питання перспектив розвитку наукової діяльності у новоствореному навчальному закладі. In this article creational problem of the specific higher military educational institution of Land forces of Ukrainian Armed forces are investigated; question of scientific activity development prospects in the accrued educational institution is analyzed.