Регулювання осьової подачі черв’ячної фрези за критерієм сталості пружної системи зубофрезерного верстата - Грицай, І. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
На прикладі процесу нарізання циліндричних зубчастих коліс модульними черв’ячними фрезами наведено спосіб визначення робочих режимів, які забезпечують максимальну продуктивність обробки та задовольняють умову сталості пружної системи верстата. A determination method of operating conditions the process of cutting the cylinder gears by the by screw type hobs. The operating conditions create a burst performance of process and meet a condition of constancy of the resilient system of machine-tool.