Могила родини Германів. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1986)
Могила родини Герман. Поховані: Людомил Герман (16.09.1851-21.01.1920) — драматург, літературознавець, літературний критик, політик, депутат Крайового сейму Галичини та Австрійської державної ради. Марія Герман (31.07.1870-24.06.1934). Надгробок — чорний обеліск на постаменті з інскрипціями про померлих.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, політики, драматурги, літературознавці, літературні критики, Людомил Герман, Ludomił German, Марія Герман, Marja German, надгробок, могила.