Дослідження процесу зрівноважування ротора двохмаятниковим автобалансиром із застосуванням програми Solid Works і модуля Motion - Філімоніхін, Г. Б.; Коваленко, А. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Використано підпрограму Solid Motion для моделювання динаміки зрівноважування ротора на симетричних в’язко-пружних опорах двомаятниковим автобалансиром. Визначено різні режими руху системи залежно від величин сил в’язкого опору, що діють на маятники.

Solid Motion subprogram for the design of dynamics of balancing of rotor on symmetric viscid-resilient supports is used by a two-pendulum autobalanser. Different modes of motion of the system depending on the sizes of forces of viscid resistance, operating on pendulums, are definite.
Keywords: 531.36; 62-752; 62-755