Модель організації інформаційного забезпечення управління розвитком економічних суб’єктів регіону - Буга, Н. Ю.; Науменко, Т. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто роль інформаційного забезпечення у розвитку підприємств регіонів. Запропоновано модель організації регіонального інформаційного забезпечення для вирішення проблем надання економічним суб’єктам достовірної, оперативної інформації. The information support role in development of the regional enterprises is considered. The model of the organization of regional information support for the decision of problems of granting for the economic subjects of the authentic and operative information is offered.