Аналіз ефективності двочастотного методу зменшення впливу щілини в електромагнітному товщиномірі - Бучма, І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Проаналізовано вплив щілини на похибку двочастотного товщиноміра сталевих листових конструкцій. Одержано аналітичні вирази для оцінки зменшення впливу щілини на результат вимірювання.

Influence of clearance at the error of two-frequency thickness meter of steel sheet design are examined. Analytical expressions for estimation of decrement that influence are received.
Keywords: .681.3-620.179