Ринок реклами в Україні та Німеччині: сучасний стан та тенденції розвитку - Кара, Н. І.; Трач, О. Ю.; Заяць, Р. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглядається ринок реклами в Україні та Німеччині, зокрема основні контрагенти українського та німецького ринків, їхні основні сфери діяльності, спільні риси та відмінності цих ринків. У роботі також розглянуто роль інтернет-реклами на сучасному етапі розвитку суспільства. This paper considers advertising market in Ukraine and Germany, including main partners of the Ukrainian and German markets, their basic spheres of activity, similarities and differences of these markets. In the paper Internet advertisement’s role was considered at the present stage of society development.
Keywords: реклама; інтернет-реклама; ринок; інтернет-користувачі; advertisement; Internet advertisement; market; Internet users