Розкол в ОУН та його наслідки - Гаврилів, І. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
На основі маловідомих широкому загалу документальних матеріалів проаналізовано причини та наслідки розбрату серед членства ОУН у 1940 році. Analyses the reasons and the consequences of the disorder among the members of the OUN in 1940 on the grounds of the documentary materials which are little known to the general public.