Розробка архітектури нейронної мережі для прогнозування цін на житло - Брила, Ярослав Миколайович (Національний університет «Львівська політехніка», 2023)
Бакалаврська кваліфікаційна робота виконана студентом групи КН-413 Брила Ярославом Миколайовичем. Тема «Розробка архітектури нейронної мережі для прогнозування цін на житло». Робота направлена на здобуття ступеня бакалавр за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки». Мета дипломної роботи полягає у розробці ефективної нейронної мережі, яка зможе прогнозувати ціни на житло з високою точністю, що може бути корисним для різних видів діяльності, пов'язаних із нерухомістю Об'єктом дослідження є процес прогнозування цін на житло за допомогою нейронних мереж. У результаті виконання дипломної роботи було розроблено програмний продукт, що передбачає ціни на житло. У результаті виконання дипломної роботи було розроблено нейронну мережу, яка допоможе користувачам визначити очікувану ціну на житло на основі навченої моделі. Загальний обсяг роботи: 58 сторінок, 29 рисунків, 20 посилань. Bachelor's qualification work was completed by student of group KN-413 Bryla Yaroslav Mykolaiovych. The topic is "Development of neural network architecture for housing price prediction". The work is aimed at obtaining a bachelor's degree in the specialty 122 "Computer Science". The goal of the thesis is to develop an efficient neural network that can predict housing prices with high precision, which can be useful for various real estate-related industries. The object of research is the process of housing price prediction using neural networks. As a result of the thesis work, a software product was developed that predicts housing prices. Total work volume: 58 pages, 29 figures, 20 references.
Development of neural network architecture for housing price prediction
Keywords: прогнозування, ціни на житло, нейронна мережа, prediction, housing prices, neural network.