Вісники Львівської політехніки: генезис розвитку видання (за матеріалами фондів НТБ) - Самотий, Р. С. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
Представлено фрагмент історії видавничої справи Львівської політехніки. Основну увагу зосереджено на випуску збірника наукових праць «Вісник Львівської політехніки». The fragment of publishing history of Lviv Polytechnic is presented. Particular attention is paid to “Lviv Polytechnic Bulletin” – collection of scientific works.
Keywords: Вісник Львівської політехніки; наукове видання; видавнича справа; Lviv Polytechnic Bulletin; scientific edition; publishing