Гіпертекстова система підготовки конструкторської документації - Панчак, Р. Т.; Григор'єв, В. В.; Толочко, І. Л. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуті структура, інформаційне та програмне забезпечення гіпертекстової системи підготовки конструкторської документації електронних пристроїв. Як вхідна інформація для роботи системи використовується основний конструкторський документ на пристрій - специфікація. На основі гіпертекстових посилань система дозволяє знайти та завантажити відповідне програмне середовище для візуалізації та редагування вибраного користувачем конструкторського документа або виробу, що входить до складу даного електронного пристрою. The structure, dataware and software for hypertext system for preparation of enfineering documentation of electronic devices are considered. As input data for system operation we use basic engineering ducument of electronic device - specification. On the base of hypertext links system allows to find and load corresponding software environment for visualization and edit of user-selected engineering document or item which is the component of studied electronic device.