Стабілізаційне оброблення технічної води оборотних систем - Савчук, Л. В.; Тіхонова, І. А.; Цікало, М. Д.; Савчук, Я. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено вплив реагентного та безреагентного оброблення оборотної води на її термостабільність. The influence reagent and reagentless of processing of return water on her thermalstability is investigated.