Анодне окиснення іонів Cr3+ на композиційних ТіОх/РtОу електродах - Касьян, Ольга (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Встановлений вплив різних факторів на dихід за струмом сполук Сr(VI) на композиційних TiОх/PtОу. Показано, що вихід за струмом Сr(VI) в значній мірі залежить від густини струму, товщини активного шару та поверхневого складу TiОх/PtОу анода, що може бути пов’язано зі зміною швидкості реакції виділення кисню.
Keywords: електрокаталіз; композиційні TiОх/PtОу; реакція виділення кисню; електроокиснення іонів Cr3+