Теплопровідність трубчастих елементів з покриттями - Воробець, Б. С.; Лампіка, Р. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Для стрижневих трубчастих елементів з нанесенням на їхні поверхні теплопровідних покриттів, що знаходяться в умовах конвективного теплообміну із оточуючим середовищем; виведено рівняння та сформульовано відповідні крайові умови, які описують процес теплопровідності у таких елементах. Розглянуто також випадок наявності всередині елемента теплопровідного наповнювача. Differential equations are shown out and boundary and initial terms which describe the process of unstationary heat conductivity of tubular bar elements at their convection heat exchange with an environment are formulated, which take into account a presence: inflicted on its external and internal surfaces of coverage from other materials; heat conductivity stuff into an element. In partial case, from the got equations of heat conductivity swim out for: tubular elements with one-side coverage and continuous round bar with coverage.
Keywords: трубчасті елементи; теплопровідність; ubular bar elements; conductivity