Рекламно-інформаційне представлення ПАТ "Миронівський хлібопродукт" в соціальних мережах - Химиця, Наталія; Секанова, Аліна (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
In the article features of the informative presentation on the marketing strategy of publicly traded company «Myronivsky Bread Production» on the internet market, identified the main task of this activity.
Keywords: підприємство; маркетинг; інформація; маркетингова діяльність; реклама; інтернет-реклама; соціальні мережі; Social Media Marketing (SMM)