Теоретичні дослідження впливу параметрів каналу зв'язку на його пропускну здатність - Горбатий, І. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Досліджено вплив смуги пропускання та відношення енергії одного біта інформації до енергетичної спектральної густини білого шуму на пропускну здатність каналу зв’язку. The influence of bandwidth and relations the energy of one information bit to energy spectral density of the white noise on reception capacity of the communication channel was explored.
Keywords: смуга пропускання; пропускна здатність каналу зв'язку; енергетична спектральна густина