Проблематика інвестиційної діяльності у Львівській області - Малиновський, Ю. В.; Сенів, Л. А.; Холява, І. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглядаються проблематика інвестиційної діяльності у Львівській області, програми реалізації підвищення інвестиційної привабливості регіону, можливі шляхи збільшення інвестицій.
Keywords: інвестиції; стратегічний розвиток; економічний розвиток