Макроекономічне планування та програмування: сутність та особливості реалізації - Шкварчук, Л. О.; Семирак, О. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Досліджено підходи до визначення поняття “макроекономічне планування”, проаналізовано основні види макроекономічного планування, розглянуто та доповнено основні відмінності індикативного та директивного планування, визначено особливості застосування макроекономічної стратегії та розглянуто основні етапи й особливості програмування на державному рівні. Researched approaches to the definition of “macro-economic planning,” analyzes the major types of macroeconomic planning, reviewed and supplemented the basic differences between indicative and policy planning, defined features of macroeconomic strategy, and the basic steps and features programming of state level.
Macroeconomic planning and programming: nature and main features of realization
Keywords: макроекономічне планування; індикативне планування; директивне планування; стратегія; стратегічне планування; державна цільова програма; macro-planning; indicative planning; policy planning; strategy; strategic planning; public purpose program