Банківська термінологія як об’єкт лінгвістичного аналізу - Височанська, Л. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
У статті виокремлено перспективні напрямки аналізу ще неописаної терміносистеми - банківської. Характеристика парадигматичних, синтагматичних епідигматичних відношень окреслює особливості семантики, а дериваційних та граматичних - особливості структури банківських назв.

In the article the promising trends of analysis of as yet not described term system - bank term system have been separated. The characteristics of the paradigmatic, syntagmatic, epidygmatic relations outlines the peculiarities of the semantics and the characteristic features of the bank names structure are stipulated by the peculiarities of the derivational and grammatical relations.
Keywords: 811.161.2’373.46; 336.71