Нові гідробіологічні показники якості для питної води як харчового продукту номер один - Міхалєва, Марина; Обуховська, Наталія (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2010)
Проаналізовано сучасні стандарти безпечних характеристик питної води в Україні та в економічно розвинених країнах. На основі літературного огляду аргументуються і пропонуються нові гідробіологічні показники якості води та інструментарії їх контролю. Осуществлен анализ современных стандартных безопасных характеристик питьевой воды в Украине и в экономически развитых странах. На базе литературного обзора аргументируются и предлагаются новые гидробиологические показатели качества водыи инструментарии их контроля. In the article the analysis of modern standards of safe descriptions of drinking-water is done in Ukrain, and in the economic developed countries. On the base of literary review the new hydrobiological indexes of quality of water and tools of their control are argued and offered.