Досвід та перспективи інсоляційних досліджень житлової забудови - Яців, М. Б.; Лагуш, В. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Висвітлено архітектурні, гігієнічні та морально-етичні аспекти інсоляції в умовах реконструкції житлової забудови та впровадження нового будівництва в історично сформоване міське середовище.