Психологія студентських академічних груп - Скульська, Ірина (Ліга-Прес, 2016)
Розглядаються психологічні особливості студентської групи, а також її структура. Проаналізовано міжособистісні стосунки в студентській групі, а також лідерство і керівництво в студентській академічній групі.
Keywords: психологія лідерства; студентська академічна група; міжособистісні стосунки; керівництво; лідер