Імовірнісна формалізація процесів утворення, виявлення і пропуску дефектів на стадіях життєвого циклу РЕА - Бобало, Ю. Я.; Недоступ, Л. А.; Кіселичник, М. Д.; Лазько, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Запропоновано новий підхід до формалізації процесів утворення дефектності і їх моделювання. Сформовано адекватні математичні моделі дефектності для завдань комплексної оптимізації. The new approach to the formalization of defect formation procedure is proposed. Highadequate defect models are proposed for complex optimization problem solution.
Keywords: формалізація; дефекти; життєвий; цикл