Web technologies in development of working time reporting system using ASP.net - Śmietana, K.; Szermer, M.; Zabierowski, W. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
New technologies let’s to build applications that comply with the demands of the increasing pace of life and mobility. An example of such an application is discussed in this article Online Reporting System Working Time designed for developers. Нові технології дають змогу створювати додатки, які відповідають вимогам зростаючого темпу життя і мобільності. Приклад такого додатка, призначеного для розробників, обговорено в цій статті на сайті “Система звітності робочого часу”.
Web-технології у розвитку системи звітності робочого часу з використанням ASP.net
Keywords: ASP.net; MVC; C#; MS SQL; 004.021