Організація завантаження пам’яті мікроконтролерів у гарантоздатних системах керування - Ваврук, Є. Я.; Дутка, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Проаналізовано особливості завантаження пам’яті мікроконтролерів, розроблені програмні засоби завантаження через робочі інтерфейси системи CAN та ETHERNET, проведено дослідження системи. It is analysed features of microcontrollers’ memory loading, software of loading via CAN and ETHERNET interfaces are developed, system research is carried out.