Особливості створення і впровадження системи управління якістю на машинобудівному підприємстві - Нємий, С. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Згідно з сучасними міжнародними і вітчизняними нормативними вимогами щодо системи управління якістю, розроблено методологію її створення, враховуючи практичний досвід впровадження системи управління якістю на машинобудівному підприємстві. Запропоновано оптимальну схему організації підготовчих робіт для впровадження системи управління якістю на підприємстві. According to current international and domestic regulatory requirements to the quality management system, is developed a methodology of its creation, based on the practical experience of the quality management system at an engineering company. The optimal scheme of preparatory work for the implementation of quality management system on machine building enterprise is suggested.