Удосконалення аналізування витрат машинобудівного підприємства - Когут, У. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено види аналізування витрат у контексті сфер їхнього застосування в управлінні підприємством. Запропоновано аналізувати собівартість продукції машинобудівного підприємства за етапами операційного циклу витрат з урахуванням дегресивних і прогресивних їхніх видів. In the article the types of analysis of charges are explored in the context of spheres of their application in the management by an enterprise. The analysis of unit cost of machinebuilding enterprise is offered after the stages of operating cycle of charges taking into account degressive and progressive their prospects.