Нормативно-правове регулювання державно-приватного партнерства в Україні - Сворень, Роман Романович; Svoren, Roman Romanovych (Видавництво Львівської політехніки, 2023)
Розглянуто особливості нормативно-правового регулювання державноприватного партнерства в Україні. Визначено сутність державно-приватного партнерства та акцентовано увагу на інноваційності цього інструменту. Проаналізовано низку нормативно-правових актів, на базі яких здійснюється співробітництво між державою та приватними суб’єктами. Подано проблеми, які існують у сфері нормативно-правового регулювання державно-приватного партнерства. Обґрунтовано напрями, за якими слід здійснювати нормативне забезпечення державно-приватного партнерства в контексті уніфікації законодавчої та підзаконної правової бази.
Regulatory and legal regulation of public-private partnership in Ukraine
Keywords: державно-приватне партнерство; нормативно-правове забезпечення; законодавство; правові норми; держава; public-private partnership; regulatory and legal support; legislation; legal norms; state; 334.752; 334.012.32; 340