Особливості проведення ветеринарно-санітарних експертиз - Сибірна, Р. І.; Сибірний, А. В.; Хомів, О. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Проаналізовано значення ветеринарно-санітарних експертиз у забезпеченні якості та безпечності харчових продуктів для життя і здоров’я громадян. Розглянуто питання обґрунтування призначення ветеринарно-санітарних експертиз, особливостей їх проведення та відповідальності за порушення ветеринарно-санітарних норм і правил. Проанализировано значение ветеринарно-санитарных экспертиз в обеспечении качества и безопасности пищевых продуктов для жизни и здоровья граждан. Рассмотрено вопросы обоснования назначения ветеринарно-санитарных экспертиз, особенности их проведения и ответственности за нарушения ветеринарно-санитарных норм и правил. Analyzed the importance of veterinary and sanitary expertise in quality assurance and food safety for the life and health of citizens. The question of justification for the appointment of veterinary and sanitary expertise, especially their conduct and responsibility for violation of veterinary-sanitary norms and rules.
Особенности проведения ветеринарно-санитарных экспертиз
Features of veterinary-sanitary expertise
Keywords: ветеринарно-санітарна експертиза; карантин; відповідальність; штрафи; ветеринарно-санитарная экспертиза; карантин; ответственность; штрафы; veterinary-sanitary inspection; quarantine; liability; fines