Пошук технічного рішення в інтелектуальній САПР технологічного устаткування - Пальчевський, Б. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто засади створення і роботи інтелектуальних САПР для проектування технологічного обладнання. Наведено приклади роботи евристичних алгоритмів проектування. It was considered the principles of creation and operation of intellectual CAD system for the design of technological equipment. It was shown the examples of working of heuristic algorithms for designing.
Keywords: проектування; САПР; штучний інтелект; евристичний алгоритм; моделювання; процедури