Процес планування зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Пшик-Ковальська, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено сукупність цілей зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Проаналізовано літературні джерела щодо формування послідовності планування такої діяльності. Сформовано процес планування зовнішньоекономічної діяльності та виокремлено його особливості. Сформульовано перспективи подальших досліджень теоретико-методологічних засад планування зовнішньоекономічної діяльності. The objectives of foreign economic activity are defines. To form a sequence of planning such activities were analyzed literature sources. Foreign trade activities formed in the planning and singled out its features. Prospects for further research of theoretical and methodological foundations planning foreign activity were formed.
Process of planning of foreign economic activity of enterprise
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; планування; процес планування; технологія планування зовнішньоекономічної діяльності; foreign economic activities; planning; planning process; technology of foreign economic activities