Різновидні флюктуації в твердих тілах та концепція їх поєднаного вивчення - Колодій, З. О.; Луцик, Я. Т.; Стадник, Б. І.; Яцишин, С. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто різні види енергетичних флюктуацій у матеріалах та визначено можливості їх поєднаного вивчення. Consideration of energetic fluctuations in solid state materials based upon general conception is proposed.